. 
 

Renovlies projecten

Renovlies behang is een populaire keuze voor mensen die strakke, gladde muren willen. Het renovlies behang brengt een laagje extra stevigheid aan op de muren van uw woning en is daarmee ook geschikt voor oudere woningen. 

Renovlies behang is een soort vliesbehang dat opgebouwd is uit fijn geweven vezels en is daarmee zeer sterk en duurzaam. Het behang wordt op de muur geplakt en vormt daarmee een extra laagje voor vervuiling, scheurvorming, beschadiging en verkleuring. Het gevolg is een strakke en egale uitstraling waar u jarenlang van kunt genieten.  


Een van de grootste voordelen van renovlies behang is dat het zeer makkelijk te onderhouden is. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat het behang makkelijk schoon te maken is en goed bestand is tegen vuil en vocht. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een verkleurd, beschadigd of gescheurd oppervlak.

Daarnaast is renovlies behang geschikt voor oudere woningen met vochtige muren of scheurende of stucwerk oppervlakken. Het renovlies behang kan deze gebreken, grotere scheuren of oneffenheden opvangen en verstevigen, zodat er een nieuw oppervlak gecreëerd wordt. Hierdoor wordt voorkomen dat de scheuren terug komen en gaat het behang jarenlang mee.


Een ander voordeel van renovlies behang is dat er veel verschillende structuren en afwerkingen mogelijk zijn. Zo kunt u kiezen uit verschillende diktes van het vliesbehang of voorzien van bijvoorbeeld een sierpleister. Hierdoor past renovlies behang bij verschillende interieurstijlen en kan het op een creatieve manier worden gebruikt.


Tot slot verhoogt renovlies behang de waarde van uw woning. Het behang geeft namelijk een moderne, strakke uitstraling en doet verkleuring of scheurvorming verleden tijd zijn. Hierdoor kan het bijdragen aan een meerwaarde van uw woning.

Kortom, renovlies behang biedt diverse voordelen. Het is een makkelijk te onderhouden, duurzame en sterke oplossing voor uw muren. Door de verschillende structuren en afwerkingen past het bij elke interieurstijl en verhoogt het de waarde van uw woning. Wilt u ook profiteren van de voordelen die renovlies behang te bieden heeft voor uw woning? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw woning.

ContactBellen
Instagram