. 
 Onze diensten 

hier vindt u alles wat u wilt weten over de diensten die ik bied. wilt u graag wat anders in uw woning en zoekt u daar de juiste vakman bij? dan zit u bij mij goed. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij mij hoog op mijn lijst.
Ik werk door heel Nederland om de mooiste en meest exclusieve projecten te mogen afronden.

wandvoorbewerking:

Stucen, het belangrijkste gevolg van stucwerk is dat je muren er weer mooi en verzorgd uitzien. Heeft de stukadoor goed werk geleverd dan zijn ze egaal, waterpas en effen en kun je er vele jaren van genieten. Stucwerk verandert een kamer van een bouwplaats in een leefbare ruimte. ik stuc ''behangklaar'' en ''saus klaar'' zoals dat zo mooi heet. Klasse B of AImpegneren en primeren, afhankelijk van de status van de wand wordt bekeken of het noodzakelijk is om de muur te impregneren of eventueel te impregneren en te primeren. dit wordt besproken omdat dit zeer noodzakelijk is om de zuiging van de wand tegen te gaan zodat de lijm optimaal  zijn werking kan doen.  Bij nieuwbouw woningen en gestucte wanden is impregneren altijd noodzakelijk.kitten van hoeken en plafonds, je kunt hierdoor strakkere lijnen snijden, voor het afwerken met latex en behang kitten we de hoeken en plafonds af. 
wand/plafond afwerking:

Behangen, elk behangsoort, denk hierbij aan glasweefsel, renovatievlies, vinyl, papier,  non-woven, vlies, en naadloos fotobehang(airtex). wij werken met hoogwaardige kwaliteit lijm(A+). wij zijn bekend met merken zoals Arte, Elitis, ,DWC, Rebel walls, Eijffinger, Hookedonwalls en nog vele meer!


Renovlies projecten, wilt u  uw wanden strak en netjes zoals stucwerk? Renovlies geeft hetzelfde resultaat als stucwerk en is een stuk goedkoper.

Renovlies projecten worden vaak afgewerkt met een kleur na keuze, wij bieden tijdens deze projecten dus ook aan om uw wanden af te werken met latex. dit kunnen meerdere kleuren zijn.  

Latex Spuiten, ook uw plafonds zijn bij ons in goede handen. wij garanderen dat uw plafond weer perfect wit( of uiteraard een andere kleur) .Lak Spuiten. ook spuiten wij deuren, radioatoren en trappen regelmatig met de lakspuit!
 

 

Naadloos fotobehang, een product dat niet heel erg bekend is bij de particulier. Een PVC doek geprint met een foto na keus op de maat van u wand. het geeft een ongelofelijk realistisch resultaat doordat het geheel naadloos is. ook voor uw bedrijfskantine, restaurant of uiteraard particulier is het te verkrijgen. tot wel 30 meter lang en 5 meter hoog.

 bent u geïnteresseerd in de bovenstaande diensten? neem dan snel contact met ons op en wie weet staan wij binnenkort in uw woning of bedrijf!


wij gebruiken uitsluitend proffesionele producten van hoge kwaliteit.

Bellen
Instagram